Gå til hovedindhold

Parterapi, psykoterapi, stress og traumer i Aalborg og Nibe

Jeg tilbyder psykoterapi til enkeltpersoner og til par. Få større forståelse for dig selv – og for den måde du handler og tænker på. Lav om på de ting, der forhindrer dig i sund livsudfoldelse og positiv samspil med andre mennesker.

Det kan f. eks. være:

  • Stress
  • Depression
  • Parterapi
  • Dårligt selvværd
  • Eksistentielle kriser
  • Tristhed og mangel på livslyst
  • Angst

Eller du drives af nysgerrighed efter at lære dig selv at kende og ønsker at opnå større livsglæde, intensitet og tilfredshed.

Bestil tid nu

“Opnå større livsudfoldelse og bedre samspil med andre mennesker”

Det menneske vi dybest set er, fortoner sig ofte i gamle indgroede handle- og tankemønstre, falske billeder af os selv og skræmmende eller ubehagelige oplevelser, alt sammen noget, der har fået os til at folde os sammen og pakke os væk – i stedet for at folde os ud som lige præcis de mennesker vi er.

Psykoterapi handler om at opnå større selverkendelse, indsigt og forståelse omkring din egen måde at være i verden på – den måde du forholder dig til dig selv og til andre mennesker.

Gennem psykoterapi opnår du bevidsthed om, at der er et valg – der findes en mulighed for forandring – og DU indeholder selv den mulighed.

Vi har ofte en tendens til at tro, det er de andre, der skal laves om på: arbejde, mand/kone, børn, veninder osv.

Psykoterapi kan hjælpe dig til at finde ud af, at du selv har både mulighed og magt til at ændre på situationen.

Gennem samtale og med fokus på kroppens impulser og signaler påbegyndes en proces hvor selverkendelse, bearbejdelse/forløsning og bevidste valg føre til den forandring, der betyder, at du kan leve dit liv mere i overensstemmelse med det menneske du dybest set er.